2009-12-14

Nu är det snart dags igen...

Oj, nu var det verkligen länge sedan vi skrev något här! Gissar att det inte är så många som läser här längre, men finns ni får ni gärna höra av er :-)

Den 26 dec bär det av mot Bangkok, via Istanbul. Första resan utanför Europa, hela familjen tillsammans. Och den här gången hänger mormor på också. Vi har bokat två nätter i Bangkok och sedan nattåg söderut till Trang. Därifrån ska vi ta oss ut till en liten Robinson-ö (Ko Kradan) och bor tre nätter över nyår. Därefter har jag bokat tre nätter på Ko Lanta, en lite större ö där jag och en kompis tillbringade millennieskiftet. Jag minns Lanta som en mycket lugn ö, men nu ska den enligt uppgift vara ett mecka för övervintrande svenska barnfamiljer. Kan nog bli en intressant kontrast mot lugna Ko Kradan.


Vi ska hitta Nemo...

Efter Lanta får vi se vad vi gör, inget är bokat. Planen är att sakta röra sig norrut mot Bangkok igen, och sen är vi åter i Sverige den 20 jan. Ska bli otroligt kul att komma tillbaka till Asien igen, och att barnen blivit så stora att de också ser fram emot resan.

Fortsättning följer...
/Emma, Tomas, Tove & Edvin

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

Hej,
Halkade in här efter att ha fått ert fina julkort... Är inte alls avundsjuk på er Thailandsresa;-) David är väldigt nyfiken på bilderna som ska komma upp här!

Ha det gött i solen, ses i februari(!) /Elin

24 december, 2009 22:46  
Blogger Carina said...

Vi läser er här och väntar med spänning på att få ta del av era äventyr från ett snöigt och -15-gradigt Lycksele.
/Carina, Ulf, Filip, William och lilla bebisen.

27 december, 2009 10:53  

Skicka en kommentar

<< Home