2009-12-28

ARN-IST-BKK

Hej pa er, har kommer en liten reserapport fran ett varmt, kaotiskt, harligt Bangkok:

Efter viss inledande forvirring da incheckningspersonalen trodde att Tomas, Tove & Edvin (Borg) tillhorde Bjorn Borg (yes, himself!) med storfamilj, som stod och checkade in pa desken bredvid, kom vi ivag.

Landade i Istanbul vid midnatt med trotta sma vildar, och efter ytterligare lite forvirring fick Turkish airlines ivag oss till hotellet de bjod pa mot att de flyttat runt vara flygtider (smallar man val far ta nar man bokar de allra billigaste biljetterna... :-) Men hotellet vara verkligen bra och jattenara flygplatsen, sa all heder at Turkish airlines!
Efter nagra timmars somn hoppade vi sa pa 10-timmars monsterflighten mot Bangkok. Trevligt nog hade flyget bade dataspel, underhallande valdsfilmer for barn (Tom & Jerry pa turkiska) och god mat, sa bada vildarna skotte sig prickfritt(!). Det vara bara Tomas som fick lite panik pa att det var sa langt kvar nar vi var nagonstans over Pakistan :-)

Ramlade ner i Bangkok runt midnatt lokal tid och tog en taxi till Federal Hotel Bangkok, som ar en riktig hojdare. For 300 kr far man perfekt lage mitt i stan, skona sangar och en stor harlig pool. Kan varmt rekommenderas! Sa vid poolen har vi legat och glassat idag, forutom en tur till Lumphini park for att beundra Bangkoks skyline fran den lite gronare sidan (jo, Bangkok ar precis lika kaotiskt som jag mindes det. Men det ar verkligen en hojdare att de antligen byggt skytrain!). I Lumphini park kan man mata skoldpaddor, stora odlor och enorma tigerfiskar i sjoarna, och trampa trampbatar som ser ut som svanar och titta pa vilda thailandare pa inlines. Edvin ar sald! Vi har lovat att aka tillbaka till Lumphini nasta gang vi kommer hit, och eftersom han har minne som en elefant lar det bli sa :-)

Sammantaget har vi det jattebra och allt har gatt stralande! kan knappt fatta att vi har sa stora barn att man kan gora sant har utan krangel :-)

(bilderna strular lite, men kommer forhoppningsvis snart...)

Kramar fran Emma, Tomas, Tove, Edvin o mormor Brita

3 Comments:

Blogger Carina said...

Åh vad härligt det låter. Ser fram emot att titta på bilder med Filip o William. Särskilt om ni får in bilder som Tove och Edvin tagit. :-)

28 december, 2009 19:15  
Blogger Carina said...

Nu har vi läst för barnen. Filip lämnar starka önskemål om att få reda på vad Tove gör. Resten är ointressant... Vi hoppade över meningen om att Edvin är såld. William hade nog blivit lite förskräckt om han fått höra att han är såld i Thailand...
Kram från oss.

29 december, 2009 08:24  
Anonymous Anonym said...

Tove lovar att ta manga foton pa var hydda till Filip! De ar mycket forvantansfulla infor den :-)

29 december, 2009 09:04  

Skicka en kommentar

<< Home