2010-01-12

Tre skal att aka till Thailand

Pad Thai - 12 kr (eller 7 kr pa marknaden)
Som Tam (kryddig papayasallad) - 14 kr
Farskpressad melonjuice - 10 kr



Det ar nog detta som kanns varst med att komma hem igen - att inte varje dag bara sla sig ner pa restaurang och fa fantastisk mat som knappt kostar nagonting till frukost, lunch och middag.

Nu har vi flyttat annu langre ner pa Koh Lanta. Vi blir nog kvar har tills det ar dags att ta nattaget tillbaka till Bangkok. On ar jattemysig och det finns mycket att titta pa har om man inte bara vill vara pa stranden. Igar var vi och red elefant i djungeln.




Den at upp bananerna med salet pa! mycket fascinerande...

Det kanns att vi varit borta ganska lange nu. Tove borjar prata om kompisar och skolan och tycker att det ska bli kul att komma hem nasta vecka. Edvin har deklarerat att han vill stanna hela vintern och komma hem i sommar istallet. Vi vuxna tycker att det ska bli kul att komma hem och traffa alla igen ocksa, aven om vi inte ar helt redo att mota -20 an. Kanns bra att det ar nastan en vecka kvar iaf :-)

1 Comments:

Blogger Carina said...

Vad mysigt och härligt det låter. Här har vi -17 grader och åt blodpudding till middag. :-) Men då har vi kompenserat med att åka wakeboard på wii:n.
Ha det bra med er.

13 januari, 2010 21:51  

Skicka en kommentar

<< Home